söndag 11 november 2012

Oh jisses vilken kalas-helg!

Det hela började med en mysig och lång promenad i Slottskogen med en sprallig Gråben.

 Och sen lite mys i soffan såklart.

 Sen hade jag och bästfestliga Moa after-school och drack rose (och låtsades att det var sommar), åt stark thai-mat och hade allsång till Rocky Horror Picture Show. Ja, precis så som en fredag kan vara. Moa var tydligen hundrädd men det gick visst över ganska fort. Mys <3

 Lördagsfrulle med min vapendragare och bästis, Kexet. Och så började vi kolla på dramatiska Downton Abbey. Många tummar upp.

 Sen var det bara att fixa frillan och klä upp sig i dansvänliga kläder, för här skulle det svängas! En fest med miljövetare och Mad Men-tema går INTE att misslyckas med. Så ni vet. Vinnande koncept.

Och idag ligger Minerva i hundkorgen och är finurlig och Zack hjälper Kexet att spela tv-spel och jag tror att jag sover lite till.Och det var den finfina helgen. 

2 kommentarer:

  1. Hej! Fin du var i den gröna klänningen, vilken tur att det finns en spegel i hissen :) Var ligger Zack när Minerva tar hans säng? Vilken tur att Oskar har Zackeman att spela tv spel med :) Kram till er / mamma

    SvaraRadera
  2. Det har bara hänt en gång och då låg Zack redan i soffan med oss och gosade. Dom ligger till och med och myser med varandra nu och Minerva är inte lika dryg :) Kramar!

    SvaraRadera